Overblik over danske kviklånsfirmaer

Her får du en oversigt over de danske lånefirmaer der udbyder kviklån. Formålet er udelukkende at give et overblik.

Kviklån er en type lån, hvor du betaler en relativt meget for at låne meget få penge. Der findes et hav af disse kviklånefirmaer – eller i hvert fald firmaer der udbyder disse lån. Jeg har fundet flere forskellige typer:

 • Kviklånsfirmaer der er selve de firmaer der udbyder lånene. Der kan være flere firmaer, der i praksis er det samme firma.
 • Forbrugslånefirmaer der udbyder lån i en større størrelsesorden og er lidt billiger end kviklån.
 • Affiliatefirmaer der ikke selv låner penge, men som tjener penge på at formidle lån til kviklånefirmaerne.

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange lånefirmaer. Jeg vil her på denne side samle en oversigt over de mange kviklånefirmaer, så du kan få et overblik. Især et overblik over de mange firmaer som reelt er det samme firma. Og et overblik over de mange firmaer der ligner lånefirmaer, men som reelt er affiliatefirmaer.

Kviklånsfirmaer i Danmark

Her er en oversigt over de kviklånsfirmaer jeg har fundet:

 • Aurora Lån lader dig låne mellem 8.000 og 50.000 kroner. Det er et engelsk firma og som noget specielt tilbyder de dig lån trods RKI, hvis du stiller med en kautionist.
 • Basisbank tilbyder kviklån mest gennem forskellige affiliatehjemmesider.
 • Cashper tilbyder kviklån op til 20.000 kr. Der er tale om et firma fra Malta der tilbyder lån.
 • Ferratum er et firma der tilbyder dig at låne op til 20.000 kroner. De tilbyder 30 dages rentefri kredit. Ifølge CVR registret er det et finsk firma der står bag Ferratum. Som noget nyt tilbyder de også kviklån til firmaer.
 • Folkelånet er et firma, hvor du kan låne op til 25.000 kroner. Bag står Finans 247, der også ejer Kassekreditten.
 • Føniks Privatlån er et firma hvor du kan låne op til 100.000 kroner. Bag dem er dem der står bag L’EASY.
 • GoKredit.dk er et firma hvor du kan få en kredit op til 10.000 kroner.
 • Kassekreditten er et firma hvor du kan låne op til 15.000 kroner. Bag står Finans 247, der ejes af en svensker og en dansker.
 • Kronelån tilbyder dig at låne op til 15.000 kroner. Bag firmaet står Capitolia, der er ejet af et lettisk firma og som også ejer Simbo.
 • Kvikautomaten er et tidligere lånefirma, der nu er lukket. I CVR-registret er Kvikautomaten registreret som et binavn til Ferratum.
 • Kvikto er et firma, hvor du kan låne op til 15.000 kroner. Bag står Finans 247, der også ejer Kassekreditten, Minifinans og Folkelånet.
 • L’EASY formidler minilån op til 15.000 kroner. Bag står 3C Retail der er et dansk firma og som også ejer D.E.R.
 • LendOn formidler lån op til 15.000 kroner og ejes af Creamfinance, der er et britisk firma.
 • Minifinans.dk formidler lån op til 20.000 kroner. Bag står Finans 247 der også ejer Kassekreditten.
 • Netcredit.dk tilbyder dig at låne op til 10.000 kr. Du får mulighed for at låne 4.000 kroner rentefrit i 30 dage. Bag Netcredit.dk står et lettisk firma.
 • Nordcredit tilbyder lån op til 15.000 kroner. Bag dem står et finsk firma.
 • Simbo giver dig mulighed for at låne op til 15.000 kroner. Bag står Capitolia, der også ejer Kronelån.
 • Turbolån udbyder lån op til 10.000 kroner. Bag står Repay Finance, der er ejet af et dansk firma.
 • Vivus er et firma der tilbyder dig at låne op til 12.000 kroner. Hver 30. dag skal du i rente betale en fjerdedel af det du har lånt. De tilbyder dig at låne 6.000 kroner rentefrit i 30 dage, hvis du er ny kunde. Bag Vivus står ifølge CVR-registret 4Finance Aps der er ejet af et lettisk firma.
 • Zaplo er et firma der tilbyder dig at låne op til 25.000 kroner. Hvis du tjekker CVR-registreret kan du se at det er 4Finance Aps der står bag – altså det samme firma der ejer Vivus.

Jeg vil lige nævne at teknisk set er mange af disse “kviklån” ikke lån, men kreditter. Det skyldes dog udelukkende at mange kviklånsfirmaer for nogle år siden valgte at lave deres lån om til kreditter.

Forbrugslånefirmaer

Her er nogle af de lånefirmaer eller banker, som ikke udbyder egentlige kviklån (små lån) men mere lån i størrelsesordenen 50.000 til 500.000 kroner. Der er ofte tale om finansieringsselskaber der har været på markedet meget længere end kviklånefirmaerne. Selvom de har meget tilfælles med kviklånefirmaerne, tilbyder de ofte lån til en billigere rente, der dog stadig er væsentligt dyrere end bankerne.

 • Bank Norwegian lader dig låne op til 400.000 kroner. Det er et norsk lånefirma.
 • D:E:R. er et lånefirma der giver dig mulighed for at låne op til 100.000 kroner. De ejes af 3C Retail, der også ejer Leasy.
 • Express Bank er et af de ældre finansieringsselskaber der tilbyder større forbrugslån.
 • Santander Consumer Bank tilbyder dig at låne op til 350.000 kroner. De er en del af et spansk firma.
 • Resurs Bank er et svensk firma der tilbyder forbrugslån op til 300.000 kroner.
 • Ikano Bank er også et svensk firma og tilbyder forbrugslån op til 300.000 kroner.

Affiliatefirmaer i Danmark

Affiliatehjemmesider kan godt ligne firmaer der låner penge ud, men det gør de ikke. De formidler bare lån for andre lånefirmaer, og tjener så penge hver gang de henviser nogle til disse lånefirmaer.

Af affiliatefirmaer i Danmark findes blandt andet Anna Finans, Apollo Finans, Billige-kviklaan.dk, Coolfinans, Fairlån, Financer.com, Fokuslån, HG Finans, Hicash, Hæveautomaten, Laanbox, Laanekredit.dk, Laanlaan, Lendme, Lånekassen, LånLet, Lånmeddetsamme, Lånsms, Mikonomi, Minifinans, Nabi, Nemkontant, Netkredit, Nordic Lån, P5, Paymark finans, Pengepungen.dk, Privatlån Plus, Robotlån, RKI-lån.dk, Spargo finans, Smart-laan, Superkredit.net, Tankpenge.dk, Tjek-laan, Totallån, Unofinans og Zetfinans.

Nogle firmaer, som jeg ikke har listet her, har ikke på deres hjemmeside skrevet hvem der står bag eller hvem de udbyder lån fra. De har også skjult deres oplysninger i DK Hostmaster, ved at have hemmelig adresse. Og så findes der ikke et firmanavn i CVR registreret for den hjemmeside.

Hvordan tjekker jeg hvem der står bag?

Det kan være svært at finde ud af hvem der reelt står bag et lånefirma. Du kan prøve at tjekke domænet på DK-hostmaster, hvor du kan se hvem der ejer domænet. Endelig kan du tjekke CVR registreret for hvem der ejer firmaet.

Hvis der er tale om et affiliatefirma, bør der på hjemmesiden stå hvem de formidler lån for. Du vil dog stadig på DK-hostmaster kunne se hvem der står bag siden og på CVR registreret hvem der ejer firmaet. Et affiliatefirma kan genkendes ved at de på deres hjemmeside henviser til lån fra et eller flere andre lånefirmaer. For eksempel kan der stå at firmaet samarbejder med et lånefirma, hvilket reelt betyder at de er et affiliatefirma.

Vær opmærksom på at oplysningerne på denne side kan være forældede, da de er tjekket på den dato, hvor jeg skrev dette indlæg. Hvis du finder nogle fejl eller rettelser er du velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Hvis du selv har flere forslag til kviklånefirmaer og affiliatefirmaer er du velkommen til at skrive dem i en kommentar nedenunder.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x