GoKredit.dk – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – GoKredit.dk. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er GoKredit.dk, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos GoKredit.dk er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er GoKredit.dk?

GoKredit.dk er altså en af kviklånudbyderne i Danmark. Bag lånetjenesten står Gokredit Aps, der ifølge CVR registret er ejet af forskellige investeringsfirmaer.

Hvad tilbyder GoKredit.dk?

GoKredit.dk tilbyder to slags produkter – en kredit og et kviklån. Kviklånet tilbydes mellem 3.000 og 6.000 kroner, mens kreditten tilbydes mellem 3.000 og 10.000 kroner.

Hvis vi starter med kviklånet, så er der tale om et kviklån der skal betales tilbage 30 dage efter du har lånt pengene. De fungerer sådan, at de ikke har en rente, men derimod et gebyr du betaler for at låne pengene. Det betyder selvfølgelig så også, at du ikke kan trække gebyret fra i Skat! Etableringsgebyret koster mellem 625 kroner og 1.130 kroner afhængig af hvor meget du låner, og det er altså prisen for at låne pengene i 30 dage. Det betyder også at din ÅOP vil være mellem 716,11% og 899,86%.

For kreditten skal du betale månedligt af på din kredit. Den månedlige ydelse er 20% af det lånte beløb, dvs. 600 kroner hvis du låner 3.000 kroner. Den årlige debitorrente er 382,15% og ÅOP er 631,57%. Det koster selvfølgelig også et etableringsgebyr hos GoKredit.dk når du etablerer din kredit, og den er også 20% af det lånte beløb, dvs. 600 kroner hvis du låner 3.000 kroner.

GoKredit.dk kører også med en kreditgrænse der langsomt udvider sig, efterhånden som du betaler. Det vil sige at du første gang kun kan trække 5.000 kroner ud af kreditten, og for hver betaling frigives der så 1.000 kroner mere.

Hvem kan låne hos GoKredit.dk?

GoKredit.dk har selvfølgelig nogle vilkår for at låne, ligesom andre låneudbydere. Først og fremmest låner de kun penge til personer mellem 25 og 69 år, og hvis du står i nogle gældsregistre, kan du godt glemme at låne penge.

Herudover kreditgodkender GoKredit.dk dig også udfra din økonomi. Dette gør de blandt andet ved at du giver adgang til eSkat hvor de så kigger på din årsopgørelse og de seneste lønsedler.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad GoKredit.dk er og hvordan et lån fra Anna Finans fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x