Zetfinans – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Zetfinans. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Zetfinans, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Zetfinans er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Zetfinans?

Zetfinans er ikke et egentlig kviklånefirma, men derimod et affiliatefirma der lever af at formidle lån til kviklånefirmaer. Der er nemlig ikke kun penge i at låne penge ud, men også på at tiltrække besøgende og så formidle dem videre til en anden side, hvor de så låner penge.

Zetfinans samarbejder med flere af de store kviklånefirmaer, og ifølge deres hjemmeside drejer det sig om 3C Retail, Santander Consumer Bank, Bank Norwegian, D:E:R, Basisbank og muligvis flere.

Prøver vi at finde ejeres af domænet zetfinans.dk på DK-hostmaster, giver det ingen resultater, fordi ejeres tilsyneladende er privatperson med adressebeskyttelse. CVR registret viser heller ingen resultater når der søges på “Zetfinans”, heller ikke selvom der på firmaets hjemmeside henvises til et firma ved navn “Zetfinans/OXM ApS”. I bunden af Zetfinans hjemmeside fremgår adressen Kærvej 92, 6400 Sønderborg – samme adresse som et andet affiliatefirma Totallån.

Man kunne derfor mistænke at ejeren af Totallån og Zetfinans er den samme person. Men hvorfor så have to hjemmesider? Fordi det altsammen tiltrækker flere besøgende, så der henvises til flere lån og ejeren tjener flere penge.

Hvad tilbyder Zetfinans?

Zetfinans tilbyder altså at matche dig med et kviklån, udfra de oplysninger du indtaster, og så tjener de penge på at henvise dig til dette lån.

Bemærk her, at bare fordi der er en tjeneste der matcher og prissammenligner er det ikke sikkert de informerer om det billigste lån for dig – det kan sagtens være de tilbyder dig det lån, som de tjener mest kommision på.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Zetfinans er og hvordan et Zetfinans fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x