Express Bank – Anmeldelse af Forbrugslån

Her kan du læse om et af udbyderne af forbrugslån i Danmark – Express Bank. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Express Bank, tilbyder lidt større forbrugslån. Formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Express Bank er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Express Bank?

Express Bank er et af de ældre udbydere af Forbrugslån i Danmark. Tjenesten ejes af Express Bank A/S.

Hvad tilbyder Express Bank?

Express Bank tilbyder forskellige typer af låneprodukter, herunder et forbrugslån eller samlelån. Du kan låne mellem 10.000 og 300.000 kroner i en løbetid mellem 24 og 96 måneder. Det koster et gebyr på 1.000 kroner at oprette et lån.

Debitorrenten er mellem 3,55 og 21,93% afhængig af det valgte lånebeløb og løbetid. På samme måde er ÅOP mellem 3,97 og 43,45%.

Det er også værd at nævne, at Express Bank ofte står bag mange af de finansieringstilbud der findes i diverse butikker og mobiludbydere. Blandt andet kan du mange steder købe en mobiltelefon til afbetaling op til 24 måneder med en rente på 0% og uden gebyrer. Det lyder godt, men det er faktisk ikke gratis at låne til køb af en mobiltelefon på den måde. Det kan du læse mere om her.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Express Bank er og hvordan et Express Bank lån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x