D:E:R – Anmeldelse af Forbrugslån

Her kan du læse om et af udbyderne af forbrugslån i Danmark – D:E:R. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. D:E:R, tilbyder lidt større forbrugslån. Formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos D:E:R er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er D:E:R?

Lad os lige kigge på hvem der står bag D:E:R. Bag D:E:R står 3C Retail A/S, der er dem der også ejer L’easy.

Hvad tilbyder D:E:R?

D:E:R er et af de gamle finansieringsselskaber og er et af de større selskaber. Du kan låne op til 100.000 kroner, så der er ikke tale om egentlige kviklån, men snarere forbrugslån af den type som for eksempel Express bank også tilbyder.

De har forskellige låneprodukter som de kalder for Privatlån Plus, PauseLån, TrygLån, Lånebevis og ProduktFinans.

Lån fra D:E:R tilbydes til en debitorrente mellem 9,90 og 26,08%, og en ÅOP på maksimum 46,36%. Der er altså tale om lån i en meget billigere størrelsesorden end de egentlige kviklån. Der kræves et oprettelsesgebyr på 1.200 kroner, og løbetiden på lånet kan være mellem 12 og 72 måneder.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad D:E:R er og hvordan et D:E:R lån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x