Anna Finans – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Anna Finans. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Anna Finans, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Anna Finans er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Anna Finans?

Anna Finans er ikke et selvstændigt lånefirma, men udbyder kviklån på vegne af Basisbank. De er dermed et affiliatefirma, der tjener penge på at formidle lån videre til Basisbank.

Ifølge DK hostmaster er domænet annafinans.dk ejet af det finske firma Draivi Media Oy. Det er altså ikke et dansk firma der står bag dette afilliatesite.

Hvad tilbyder Anna Finans?

Anna Finans udbyder ikke selv lån, men formidler udelukkende på vegne af Basisbank. De formidler lån op til 75.000 kroner.

Debitorrenten hos Anna Finans er 14,85 til 29,85%, mens ÅOP er 20,7 til 36,8%. Der er altså tale om kviklån i den lidt billigere klasse, væsentlig billigere end Vivus og Ferratum.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Anna Finans er og hvordan et lån fra Anna Finans fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x