Gæsteindlæg

Her kan du finde vores gæsteindlæg som er skrevet af andre forfattere om IT-emner.

Vil du være gæsteblogger?

Vi tager pt. ikke imod gæsteblogindlæg grundet travlhed!

Interesserer du dig for IT og er god til at skrive artikler? Måske du gerne vil gøre opmærksom på en relevant begivenhed eller tjeneste? Så kan du skrive et gæsteindlæg til IT-blogger.dk, som vil blive vist i denne sektion og delt på IT-blogger.dk’s Facebookside.

Hvis du ønsker at skrive et gæsteindlæg, må du meget gerne kontakte mig her. Alle ansøgninger og artikler vil blive individuelt vurderet, før de vil blive optaget. Som minimum skal følgende dog være opfyldt.

  • Artiklen skal være unik. Det vil sige den må ikke være offentliggjort andre steder, hverken delvist eller i hel form. Og du skal hellere ikke ville offentliggøre den engang i fremtiden. Dette er for at undgå duplicate content.
  • Artiklen skal være på minimum 500 ord og gerne over 1000 ord.
  • I det indlæg du skriver, må du selvfølgelig gerne lave links til din egen blog eller hjemmeside. Det skal dog være relevant og være en naturlig del af artiklen.
  • Der må ikke indgå affiliate links i artiklen.
  • Artiklen skal være læsbar og af tilstrækkelig høj kvalitet.

Jeg forbeholder mig retten til at takke nej til et gæsteblogindlæg, og alle indlæg skal godkendes inden de publiceres. Du kan til enhver tid bede om at få fjernet artiklen fra siden igen, hvis du ønsker dette engang i fremtiden.