Om IT-blogger.dk

IT-blogger.dk blev startet tilbage i 2012, og har nu derfor eksisteret i mere end 10 år. Jeg hedder Andreas og arbejder til daglig som læge, men jeg har altid haft en stor interesse inden for IT. På arbejdspladsen og blandt familie og venner har jeg flere gange arbejdet med at finde gode løsninger på IT udfordringer. Det fik mig til at starte IT-blogger.dk, fordi jeg ønskede at dele nogle af de løsninger jeg fandt på problemer.

Siden hen har siden udviklet sig. Udover IT har jeg nemlig mange andre interesser, og derfor har IT-blogger fået andre sektioner som bl.a. dækker erhverv og forbrug. Du vil derfor også kunne læse om andre ting end IT når du læser på IT-blogger.dk.

Alle artikler på IT-blogger.dk er gratis at læse. Men for at dække omkostninger til webhotel, domæne m.m. er siden reklamefinansieret. Jeg håber derfor du vil acceptere at der vises reklamer på denne side, når du læser artiklerne. Når du får vist reklamer tjener vi nemlig en mindre kommision, som er med til at støtte IT-blogger.dk, og som derfor også er med til at støtte at der skrives nye artikler.

Du må meget gerne skrive en kommentar til en specifik artikel, hvis dit spørgsmål omhandler denne artikel. Supportspørgsmål bedes stilles som kommentar til artikler, så det kan komme alle til gode – ikke til nedenstående mail. Du kan her læse mere om vores privatlivspolitik og betingelser.

Bidrag til siden

IT-blogger.dk får nogle gange bidrag fra andre, i form af gæsteartikler og lign. Vi publicerer ikke hvad som helst, som for eksempel en simpel artikel som kun går ud på at forfatteren skal få et link til deres hjemmeside. Artiklerne skulle gerne bidrage med en faglig værdi, og så er det selvfølgelig også okay, at der også er links til egne hjemmesider.

Reklamer vises i samarbejde med Google, og det foregår helt automatisk udfra deres algoritme. Jeg har ikke nogen indflydelse på hvilke reklamer der vises, og derfor påvirkes indholdet på siden heller ikke af dette. Tidligere har siden også været finansieret af affiliate marketing, men dette er sjældent i dag.

Skulle du have et produkt du gerne vil have testet, så kontakt mig på nedenstående formular. Der er kun et krav, og det er at jeg skriver min ærlige mening om det, både de positive og negative ting.

Kontakt IT-blogger.dk

Har du mere spørgsmål til siden eller forfatteren, er du velkommen til at kontakte IT-blogger.dk på nedenstående formular. Supportspørgsmål bedes rettes som kommentar til en relevant artikel.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked