Om IT-blogger.dk

IT-blogger er en blog om en masse IT-emner, lige fra operativsystemer, hardware, software, programmering, webdesign, søgemaskineoptimering og meget meget mere. Her kan du både finde gode guides, svar på IT spørgsmål, anmeldelser, nyheder og en masse flere ting.

På nogle IT felter har jeg lavet nogle specialiserede blogs, som du kan følge for at læse mere inden for dette område. Det drejer sig for eksempel om Webhotel.guide, hvor du finder en oversigt over gode webhoteller og gode tips til dig der skal lave en hjemmeside, Udvikler.guide der indeholder artikler om programmering og IT-udvikling og Blivblogger.guide med masser af guides til personer der vil starte på blogging.

Har du selv et IT-relevant spørgsmål, er du da meget velkommen til at oprette et nyt forumindlæg. Hvis det er noget jeg kan svare på, skal jeg nok svare på det og ellers kan det være en anden kan besvare det. Nogle gange udvælger jeg spørgsmål som jeg enten modtager pr. mail eller som findes i forummet og skriver en artikel omkring dette.

Du kan også skrive en kommentar til en specifik artikel, hvis dit spørgsmål omhandler dette.

Har du mere spørgsmål til siden eller forfatteren, er du velkommen til at kontakte IT-blogger.dk.

Hvem står bag?

IT-blogger.dk er stiftet og ejet af Andreas Andersen, der igennem mange år har arbejdet en del med IT, IT support, udvikling af hjemmesider samt affiliate marketing og søgemaskineoptimering. Du kan evt. følge mig på nedenstående sociale netværk: