Spargo Finans – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Spargo Finans. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Spargo Finans, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Spargo Finans er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Spargo Finans?

Spargo Finans er ikke et selvstændig lånefirma, men derimod en affiliate til 3C Retail, der også ejer L’Easy og D:E:R. Selve Spargo Finans er ejet af 3C Retail, så de har her lavet en hjemmeside der formidler lån til dem selv.

Hvad tilbyder Spargo Finans?

Spargo Finans tilbyder altså lån på vegne af 3C Retail A/S. Du kan låne mellem 10.000 og 150.000 kroner på en løbetid mellem 12 og 120 måneder. Debitorrenten er mellem 9,90 og 26,08% og ÅOP er maksimalt 46,46%.

Spargo Finans udbyder lån i med et lidt større beløb end L’Easy Minilån, men priserne svarer fuldstændig til det produkt.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Spargo Finans er og hvordan et lån fra 
Spargo Finans fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x