Føniks Privatlån – Anmeldelse af Kviklån

Føniks Privatlån er en kviklånudbyder. Læs her hvem de er og hvem der står bag.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Føniks Privatlån, som du kan læse om her.

Se i øvrigt også denne oversigt over kviklånudbydere og denne oversigt over priser på kviklån.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Føniks Privatlån er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Føniks Privatlån?

Føniks Privatlån holder til på domænet foeniksprivatlaan.dk, som blev registreret 8. marts 2017. Bag dem står L’EASY, og det er derfor bare et underfirma til dem.

Du kan låne mellem 10.000 og 100.000 kroner, og der er derfor tale om nogle lidt højere type lån, som man måske også kunne karakterisere som forbrugslån.

Debitorrenten er 16,9% og ÅOP på 26,50%. Det gør dem til en af de udbydere i den billige prisklasse, hvilket også gør de måske mere kan karakteriseres som forbrugslån.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Føniks Privatlån er og hvordan et lån fra dem fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x