Kvikto – Anmeldelse af Kviklån

Kvikto er endnu en kviklånudbyder i Danmark. Her kan du læse hvem de er.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af de nyere er Kvikto, som jeg faktisk først opdagede for nylig. I denne artikel skal vi se på hvem de er.

Se i øvrigt også denne oversigt over kviklånudbydere og denne oversigt over priser på kviklån.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Kvikto er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Kvikto?

Kvikto holder til på kvikto.dk, som er et domæne der blev registreret 23. juli 2018. Ejeren er Finans 247 – dem der også står bag Kassekreditten, Minifinans og Folkelånet.

Du kan låne mellem 3.000 og 15.000 kroner. Debitorrenten er fast på 150% og ÅOP mellem 335,34 og 442,16%. Der er et oprettelsesgebyr på 495 kroner.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Kvikto er og hvordan et lån fra Kvikto fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x