Folkelånet – Anmeldelse af Kviklån

Jeg bemærkede for nyligt en ny spiller på markedet for Kviklån, der hedder Folkelånet. Se hvem de er her.

Der findes efterhånden rigtig mange kviklåneudbydere, så markedet er svært at gennemskue. Gennem hele 2019 har jeg skrevet om kviklån, for at forsøge at få et bedre overblik. Du kan blandt andet få et overblik over de danske kviklånfirmaer her og du kan se en sammenligning af deres priser her.

For nylig så jeg så pludselig en ny spiller på markeder, der hedder Folkelånet og tænkte, hvem mon de var. Det kan du læse mere om i denne artikel. Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Folkelånet er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Folkelånet?

Folkelånet holder til på URL adressen folkelaanet.dk, som blev registreret den 21. november 2018. Bag dem står Finans 247 ApS. Det er dem der også ejer blandt andet Kassekreditten og Minifinans – og altså nu også Folkelånet.

Det har altid undret mig hvorfor de her kviklånfirmaet har et behov for at oprette så mange underfirmaer, men det sker altså hele tiden.

Hvad tilbyder Folkelånet?

Folkelånet tilbyder du kan låne mellem 3.000 og 25.000 kroner. ÅOP er aktuelt op til 354,27% og de placerer sig derfor i samme prisklasse som Kassekreditten.

Debitorrenten er fast på 90%. Der er et oprettelsesgebyr på 1.750 kroner.

Du skal minimum være fyldt 21 år gammel, og må ikke være i RKI registret.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Folkelånet er er og hvordan en kredit fra Folkelånet fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x