Ikano Bank – Anmeldelse af Forbrugslån

Her kan du læse om et af udbyderne af forbrugslån i Danmark – Ikano Bank. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

Ikano Bank er et af de finansieringsinstitutter, der tilbyder forbrugslån. Det er ikke klassiske Kviklån de tilbyder, da de er meget billigere, men dog dyrere end et banklån. De er derfor i samme klasse som for eksempel Express Bank.

Formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder. Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Ikano Bank er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Ikano Bank?

Ikano Bank udbyder altså forbrugslån. De er en filial af det svenske Ikano Bank AB, og er således et svensk finansieringsinstitut.

Hvad tilbyder Ikano Bank?

Ikano Bank tilbyder forbrugslån fra 10.000 til 300.000 kroner. Debitorrenten er mellem 4,9 og 19,9% og er variabel. ÅOP er mellem 6,4 og 42,4% aktuelt, og derfor er lån fra Ikano Bank noget billigere end kviklån, men dog stadig dyrere end banklån.

Udover at tilbyde forbrugslån, så tilbyder Ikano Bank også andre bankforretninger, såsom en opsparingskonto eller et VISA kreditkort.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Ikano Bank er og hvordan et Ikano Bank lån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x