Resurs Bank – Anmeldelse af Forbrugslån

Her kan du læse om et af udbyderne af forbrugslån i Danmark – Resurs Bank. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

Resurs Bank er et af de finansieringsinstitutter, der tilbyder forbrugslån. Det er ikke klassiske Kviklån de tilbyder, da de er meget billigere, men dog dyrere end et banklån. De er derfor i samme klasse som for eksempel Express Bank.

Hvis du har fået finansiering af for eksempel briller eller en Mac på et tidspunkt, så har du nok stiftet bekendtskab med Resurs Bank før, fordi det er ofte dem der står bag.

Formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder. Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Resurs Bank er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Resurs Bank?

Resurs Bank udbyder altså Forbrugslån. De er en filial af det svenske Resurs Bank Aktiebolag, og der er derfor i virkeligheden tale om et svensk finansieringsinstitut.

Hvad tilbyder Resurs Bank?

Resurs Bank tilbyder Forbrugslån fra 5.000 til 300.000 kroner. ÅOP er typisk mellem 11 og 14%, hvilket selvfølgelig er dyrere end mange banklån, men væsentlig billigere i forhold til kviklån. Debitorrenten er aktuelt på 8,99% og den er variabel.

Som nævnt er det også Resurs Bank der står bag mange afbetalingstilbud. For eksempel kan du via Resurs Bank få afbetaling af briller hos Synoptik over 24 måneder rentefrit. Selvom rentefrit lyder godt, så er det faktisk ikke nødvendigvis billigt, hvilket du kan læse mere om her.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Resurs Bank er og hvordan et Resurs Bank lån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x