Sagem router fra Fastspeed er ankommet

I dag modtog jeg en Sagem Fast 3890V3 router fra Fastspeed, som skal bruges til mit nye bredbånd, der er klar om få dage.

I sidste måned valgte jeg at skifte mit Stofa bredbånd gennem mange år ud. Valget falgt på Fastspeed som både kunne levere den bedste hastighed og den bedste pris. Den 27. november aktiveres det nye bredbånd, og det er jeg spændt på at se om det virker som lovet.

Jeg har på nuværende tidspunkt en 50 Mbit hastighed hos Stofa, men i praksis har de overhovedet ikke kunnet overholde den hastighed de har lovet. Det var jeg blevet godt og grundigt træt af. Samtidig steg mine behov for en hurtigere bredbåndshastighed, og det var egentlig de to forhold der gjorde at jeg skiftede bredbånd.

Valget faldt på Fastspeed, og som jeg ofte gør ved nye udbydere, udsatte jeg dem for en supporttest. Jeg skrev et spørgsmål til dem på supporten, og allerede inden for 24 timer var der var.

Nu har jeg så fået den router der skal bruges med det nye bredbånd. Jeg kan ikke endnu sige hvordan den virker og hvordan Fastspeed virker, men det vil jeg komme tilbage til i et kommende indlæg.

Men der var tale om en Sagem Fast 3890V3 router – samme router der også ofte kommer med YouSee bredbånd.

Med i pakken var selve routeren, et strømstik, et netværksstik, et coax kabel stik og en konverteringsenhed, der skal sættes i kabel tv stikket.

Jeg venter spændt på at mit bredbånd aktiveres den 27. november, hvor også den tekniske installatør kommer. Det kan du læse mere om her.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x