Få invite code til Bluesky

Hvis du mangler en invitering til det sociale medie Bluesky, annoncerer jeg her når jeg har fået nogle invite codes.

Bluesky er et af de nye alternativer til Twitter/X – det kan du læse mere om her. Det kræver dog desværre en invitation for at få adgang til Bluesky, så det er ikke nødvendigvis så nemt at oprette en profil der. Alternativt kan du skrive dig op til en venteliste, men så kan du også vente for evigt.

Jeg har en profil på Bluesky, som du kan følge her. Når man har en profil så får man ind imellem nogle invite codes man kan dele ud. Dem har jeg tænkt mig at dele ud til jer – helt gratis – hvis I har brug for en invite code.

Jeg annoncerer derfor på denne side hver gang jeg får nogle nye invite codes. Hvis du mangler en kode, skriver du en kommentar nederst. Jeg skriver en mail med koden til dig, hvis du kan bekræfte du stadig mangler en kode. Jeg vil derfor helst ikke lægge koden op her direkte, da de så hurtigt bliver snuppet.

Lige nu har jeg 0 ledige koder tilbage til at dele ud i denne omgang – skriv kommentar nedenunder, hvis du er interesseret i at kontaktes når jeg får flere koder. Skriver så en e-mail om du stadig mangler en kode, og hvis du bekræfter sender jeg en hvis den stadig er ledig. Brug den senest inden for 2-3 dage, ellers giver jeg koden videre til andre der har brug for den.

Skriv en kommentar nederst, hvis du gerne vil have tilsendt en kode, hvis jeg får nogle ledige koder.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

22 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Linus siger:

Brunn! Jag skulle vilja ha en invite ifall du får en över 🙂

Hej Linus!
Jeg har sendt en invite kode til din mail.
Mvh. Andreas

Jonas siger:

Jeg vil gerne have en kode

Hej Jonas!
Jeg har sendt en invite kode til din mail.
Mvh. Andreas

Louise siger:

Hej Andreas. Tak for fedt indhold. Kunne rigtig godt tænke mig en kode, hvis du har flere 😊

Hej Louise!
Jeg har sendt en invite kode til din e-mail.
Mvh. Andreas

Steffen siger:

Jeg vil også meget gerne have en kode:)

Line siger:

Hej Andreas
Jeg vil gerne have en kode, hvis du har:-)
Mvh

Andreas Andersen siger:

Hej Steffen! Jeg har vist allerede sendt dig en kode ikke? Mvh. Andreas

Andreas Andersen siger:

Hej Line! Mangler du stadig en kode? Mvh. Andreas

Peter Holten siger:

Hej Andreas,
jeg vil meget gerne bede om en kode, hvis at du har nogle tilbage.

Thomas siger:

En invite kunne være awesome!

Line siger:

Hej Andreas
Ja! Jeg mangler stadig. Beklager, jeg har først lige tjekket din side efter nogle feriedage. Håber du stadig har koden?
Vh Line

Andreas Andersen siger:

Hej Line, Thomas og Peter. Har desværre givet den sidste invite kode ud jeg havde, men får løbende nye. Kan sende til jer så snart jeg får nye. Mvh Andreas

Carl siger:

Jeg vil meget gerne have en kode, når og hvis det er mulig.

Helle siger:

Jeg vil blive glad for en kode

Frederik siger:

Hej Andreas,

Jeg ville også blive glad for en kode. Tak!

Hej Andreas…

Jeg mangler også en invite? – prøvede lige at signe op – men der er stadig kø 🙂

Hej Andreas,

Hvis du stadig har nogle i overskud, så må du gerne tænke på mig..

@poolesen

Andreas Andersen siger:

Hej Peter!
Mangler du stadig en invite kode?
Mvh. Andreas

Niels siger:

Hej Andreas !
Når du får en ‘invite’ til overs – er jeg meget interesseret.
Har fået en via mail til en iPhone app – men da jeg primært er på nettet via min PC (mac) så ville jeg gerne en jeg kan bruge herfra. ?:0)

Andreas Andersen siger:

Hej Niels!

Har lige sendt dig en kode 🙂

Mvh. Andreas

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x