Disse DR programmer lukker fra 2020

Fra 1. januar 2020 lukkes en del DR kanaler, grundet besparelser i det seneste medieforlig. DR har nu sat navn på de programmer der lukker i 2020.

Det seneste medieforlig mellem den daværende Regering og Dansk Folkeparti, indførte besparelser på 20% i Danmarks Radio. En så stor besparelse kan naturligvis ikke undgå at medføre ændringer, og derfor har DR varslet både TV og Radiokanaler der skal lukkes.

I 2019 lukkede allerede programmerne Sundhedsmagasinet, Kulturmagasinet Gejst, Madmagasinet, Langt fra Borgen, Sportsnyheder på DR1 på hverdage, En sang fra hjertet, Guld i købstæderne, Skattejægerne, Håndværkerne rykker ind, DR2 Dagen, Jersild minus spin, Jersild og TRUMP, Vi ses hos Clement og So ein Ding.

Nu har DR så på en ny hjemmeside meddelt at de i 2020 også vil lukke programmerne Tv-avisen – kl. 17.50 og 19.55, Tour de France-dækning – Aftentouren på DR1, Champions league i Håndbold – fra efteråret 2020, Programmer kl. 18 bl.a. om antik, Sporløs, Manipulator, Danmarks bedste portrætmaler, færre reportageprogrammer på DR1, færre Hammerslag, Quizzen med Gyrith Cecilie Ross, Lægen flytter ind, Ranes Museum, Udkantsmæglerne, Færre Temalørdage, Egenproducerede programmer på DR3 reduceres, Filmselskabet, Vild med bøger, Historiequizzen og Kunstquizzen.

Med ændringerne vil der også ske en del ændringer på både TV og Radiokanaler. DR K vil blive lagt sammen med DR2. DR3 og DR Ultra vil blive lukket som flow-tv-kanal og sendes udelukkende som streamingkanaler. Radiokanalen P7 Mix lukkes.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x