Minifinans.dk – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Minifinans.dk. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Minifinans.dk, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Minifinans.dk er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Minifinans.dk?

Minifinans.dk er en udbyder af kviklån. Det er Finans 247 Aps der står bag – de samme der står bag Kassekreditten.

Hvad tilbyder Minifinans.dk?

Minifinans.dk tilbyder kviklån i størrelsesordenen 3.000 til 20.000 kroner. Debitorrenten er 222% og ÅOP er 666%. Ydelsen på lånet sker månedligt og man skal her betale 18,5% af det lånte beløb.

Hvem kan få lån hos Minifinans.dk?

For at få et lån hos Minifinans.dk skal du først kreditvurderes, hvilket sker på cirka 2 minutter. Du må ikke være registreret i gældsregistre, såsom RKI registret.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Minifinans.dk er er og hvordan en kredit fra Minifinans.dk fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Hvis du sammenligner Minifinans.dk med Kassekreditten, som jo har de samme bagmænd, så vil du se at Minifinans.dk tilbyder et meget dyrere lån. Hvorvidt dette så gør at flere kan få lån, dvs. folk med dårligere kreditvurdering, står der intet om på deres hjemmeside.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x