Cashper.dk – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Minifinans.dk. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Cashper, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Cashper er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Cashper?

Cashper er en lånetjeneste der er udbudt af selskabet Novum Bank Ltd. som er en virksomhed fra Malta. Dette er i hvert fald hvad de selv oplyser på deres hjemmeside. Der er derfor ikke tale om en dansk virksomhed.

Hvad tilbyder Cashper?

Cashper tilbyder lån i størrelsesordenen 2.000 til 20.000 kroner med en løbetid på mellem 2 og 6 måneder. ÅOP er op til 762,9%. I forbindelse med lånet tager de også et større gebyr.

Såvidt jeg kan se oplyser de ikke debitorrenten, hvilket ellers er et krav i Markedsføringslovens §14a. Det er derfor uvist om firmaet så faktisk oplyser det de har pligt til. Hvis du har lånt penge ved Cashper, må du meget gerne

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Cashper er er og hvordan en kredit fra Minifinans.dk fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x