Nordcredit.dk – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Nordcredit.dk. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Nordcredit.dk, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Nordcredit.dk er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Nordcredit.dk?

Nordcredit.dk er et lånefirma der er ejet af det finske selskab Lainasto Oy. De er medlem af brancheorganisationen Digitale Långivere.

Hvad tilbyder Nordcredit.dk?

Nordcredit.dk tilbyder en kredit mellem 500 og 15.000 kroner. Debitorrenten er 72,0% og ÅOP er 145,8%. De tager herudover også et udbetalingsgebyr på 10% af det beløb der skal udbetales.

Hvem kan låne hos Nordcredit.dk?

For at kunne låne hos Nordcredit skal du minimum være 21 år og ikke være registreret i et gældsregister.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Nordcredit.dk er og hvordan et Nordcredit lån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x