Leasy – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Leasy. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Turbolån, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Leasy er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Leasy?

Leasy hedder strengt taget L’EASY, men i denne artikel har jeg skrevet navnet som Leasy, da dette nok er måden mange vil skrive det på. Bag Leasy står 3C Retails A/S, der også ejer det andet finansieringsselskab D:E:R. Der er tale om et dansk finansieringsselskab, der tilbyder mange forskellige låneprodukter.

Hvad tilbyder Leasy?

Leasy er jo en af de gamle finansieringsselskaber. Hvem kender ikke til Peter fra Leasy som kommer forbi og installerer det nye TV, som du har købt på afbetaling? De har altså gennem tiden kombineret køb af produkter med finansiering af disse.

Et af deres produkter hedder L’easy Minilån, og det er dem der kan sammenlignes med kviklån. Hos dem kan du låne mellem 5.000 og 15.000 kroner med en løbetid mellem 12 og 36 måneder.

Debitorrenten hos Leasy er forskellig fra person til person – formentlig afhængig af kreditvurderingen. Den er aktuelt mellem 9,90 og 26,08%. Hvis du låner 15.000 kroner over 36 måneder får du det til en ÅOP på mellem 15,89 og 33,49%. Den maksimale ÅOP er 51,50%. Generelt er der altså tale om kviklån i den lidt billigere klasse end for eksempel Vivus og Ferratum.

Til gengæld skal du regne med at det tager lidt længere tid at få svar på ansøgningen. Udbetalingen sker ca. 2 dage efter ansøgningen.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Leasy er og hvordan et Leasy lån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x