LendOn – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – LendOn. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er LendOn, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos LendOn er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er LendOn?

LendOn er altså et af kviklånefirmaerne i Danmark, men lad os lige se hvem der står bag. Ifølge CVR registret er det CreamFinance Denmark Aps der ejer firmaet. Dette er ejet af Cream Finance Holding Limited fra Storbritannien, så der er altså tale om et britisk lånefirma.

Hvad tilbyder LendOn?

LendOn har valgt at dele deres låneprodukter op i kassekreditter, afdragslån og kviklån. Teknisk set er der dog tale om kreditter allesammen – så LendOn har valgt samme model som mange andre kviklånefirmaer, efter der blev indført en lovpligtig tænkepause på 48 timer for kviklån.

Kassekreditterne fås fra 500 kroner til 15.000 kroner, afdragslån fra 5.000 til 20.000 kroner og kviklån fra 100 til 10.000 kroner.

Kassekreditterne har en årlig debitorrente og ÅOP på 206,29%. Afdragslånene står til en debitorrente på 216,39% mens kviklån står til en debitorrente og ÅOP på 942,62%.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad LendOn er og hvordan et LendOn fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x