Turbolån – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Turbolån. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Turbolån, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Turbolån er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Turbolån?

Turbolån er altså et kviklånfirma, selvom de teknisk set har valgt at kalde det kreditter, ligesom mange andre kviklåneudbydere efter der blev indført den lovpligtige tænkepause på 48 timer for kviklån.

Bag Turbolån står Repay Finance Aps ifølge CVR registret. Det er et firma der er ejet af den danske virksomhed ACEA Capital A/S.

Hvad tilbyder Turbolån?

Turbolån tilbyder kviklån mellem 100 og 10.000 kroner. Den årlige debitorrente og ÅOP er begge 761,54% og det betyder at Turbolån faktisk er et af de dyrere kviklån. Faktisk er Turbolån det kviklån, der på et tidspunkt blev kendte for at have en ÅOP på over 3000%!

Løbetiden for lånet er 120 dage, dvs. ca. 4 måneder.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Turbolån er og hvordan et Turbolån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x