Ferratum Business – Anmeldelse af Kviklån til erhverv

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Ferratum Business. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Ferratum, og som nyt tilbyder de nu kviklån til firmaer, som jeg her vil give dig et overblik over.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Ferratum Business er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Ferratum?

Ferratum er altså det lånefirma, som gennem flere år har givet kviklån til private. Du kan læse mere om Ferratum lån til private her. Deres hjemmeside for lån til erhverv ligger på ferratumbusiness.dk.

Bag Ferratum står det finske firma Ferratum OYj ifølge CVR registret.

Hvordan fungerer et Ferratum Business lån?

Ferratum Business er altså den del af Ferratum der tilbyder kviklån til firmaer. De tilbyder lån op til 750.000 kroner og ligesom deres kviklån tilbyder de deres erhvervslån uden at du skal stille sikkerhed. Du skal bare være opmærksom på, at du hæfter personligt for lånet.

Lånene tilbydes med en løbetid op til 18 måneder, og der betales månedlige afdrag. Den gennemsnitlige månedlige rente er 2,9% af det du låner og det koster 2,95% i startgebyr. Der fremgår ikke alle lånedetaljer på hjemmesiden, men årligt ville det umiddelbart svare til en nominel rente på 2,9%*12=34,8% og med månedlige rentetilskrivninger ville det give
en årlig debitorrente på (1+(0,348/12))^12-1 = 40,9%.

Ifølge hjemmesiden foretages godkendelsen af lånet inden for 1 arbejdsdag, og du modtager udbetalingen inden for 2 arbejdsdage.

Hvem kan få et Ferratum Business lån?

Ferratum Business er altså lån til erhverv. For at kunne få et lån skal firmaet have eksisteret minimum i 12 måneder. Det henvender sig altså ikke til nystartede virksomheder, der har brug for startkapital.

Virksomhedens omsætning skal være minimum 550.000 kroner, så det er altså heller ikke de helt små virksomheder der kan låne. Endelig er der også nogle krav om at alle ejere skal bo i Danmark, virksomheden skal have en dedikeret erhvervskonto og virksomhedens fysiske adresse skal være registreret i Danmark.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Ferratum Business er og hvordan et Ferratumlån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x