LånLet – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – LånLet. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Ferratum, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos LånLet er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er LånLet?

LånLet er ejet af LånLet Aps, der igen er ejet af forskellige selskaber som er ejet af Basisbank. Det er også derfor de udbyder lån på vegne af Basisbank.

Hvad tilbyder LånLet?

LånLet er ikke et selvstændigt lånefirma, men formidler lån på vegne af Basisbank. Det er altså et affiliatefirma der tjener en kommision hver gang de henviser et lån til Basisbank.

De tilbyder lån op til 75.000 kroner til en ÅOP mellem 20,7 og 36,8% samt en debitorrente mellem 14,85 og 29,85%.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad LånLet er og hvordan et LånLet lån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x