Bank Norwegian – Anmeldelse af Forbrugslån

Her kan du læse om et af udbyderne af forbrugslån i Danmark – Bank Norwegian. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Bank Norwegian, tilbyder lidt større forbrugslån. Formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Bank Norwegian er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Bank Norwegian?

Bank Norwegian er en af de større finansieringsinstitutter i Danmark, der udbyder større forbrugslån. Bag lånetjenesten er Bank Norwegian AS, der er et norsk finansieringsinstitut.

Hvad tilbyder Bank Norwegian?

Bank Norwegian tilbyder lån i størrelsesordenen 5.000 til 400.000 kroner. Der er derfor ikke tale om kviklån, men større forbrugslån. Godkendelsesprocessen er da også mere kompliceret og det tager længere tid før du bliver godkendt.

Afbetalingen af lånet sker månedligt, og ydelsen er mellem 1.357 og 1.888 kroner hver måned. Den årlige debitorrente er mellem 8,99 og 26,81%, mens ÅOP er mellem 10,33 og 28,36%. Dette er et eksempel som Bank Norwegian har givet ved et lån på 65.000 kr. over 5 år, men de skriver den maksimale ÅOP for lån på 25.000 kr. er 38,78%.

Hvem kan låne hos Bank Norwegian?

Bank Norwegian kreditgodkender deres kunder udfra forskellige oplysninger du udfylder på en formular, samt din økonomi som de kan se på eSkat når du giver dem adgang. Desuden er det et krav at du ikke står i nogle gældsregistre og du skal være 23 år og bo i Danmark.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Bank Norwegian er og hvordan et Bank Norwegian lån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x