Santander Consumer Bank

Her kan du læse om et af udbyderne af forbrugslån i Danmark – Santander Consumer Bank. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Santander Consumer Bank, tilbyder lidt større forbrugslån. Formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Santander Consumer Bank er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Santander Consumer Bank?

Santander Consumer Bank er altså en af de store forbrugslån-udbydere i Danmark. Der er tale om en filial til Santander Consumer Bank AS, der er en norsk bank.

Hvis du husker de tidligere låneudbydere GE Money bank, der blandt andet stod bag Acceptcard, så er de i dag lukket i Danmark – men de skandinaviske aktiviteter blev solgt videre til netop Santander Consumer Bank.

Hvad tilbyder Santander Consumer Bank?

Santander Consumer Bank tilbyder lån i størrelsesordenen 10.000 til 300.000 kroner. Ifølge deres prisliste, er der et etableringsgebyr på 3-4% af lånebeløbet, dog minimum 800-1.200 kroner afhængig af hvilket låneprodukt du vælger.

Debitorrenten er hos Santander Consumer Bank op til 18,95% og ÅOP er op til 22,43%. Løbetiden kan være op til 15 år.

Bemærk at der hos Santander Consumer Bank er en del forskellige gebyrer du skal sætte dig ind i, ligesom hvis du låner penge i en bank.

For at få et lån hos Santander Consumer Bank skal du kreditgodkendes, blandt andet ud fra oplysninger du angiver samt din årsopgørelse som du giver adgang til via eSkat. Samtidig må du ikke stå i nogle gældsregistre.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Santander Consumer Bank er og hvordan et Santander Consumer Bank lån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x