Fairlån – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Fairlån. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Fairlån, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Fairlån er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Fairlån?

Lad os starte med at kigge hvem Fairlån er og hvem der står bag. Fairlån har altså adressen fair-laan.dk. De er ikke et egentlig kviklånefirma, men snarere en sammenligningstjeneste for kviklån.

Bag tjenesten står det danske firma Lead Supply A/S, der også står man Matchbanker.dk, som også sammenligner lån.

Hvad tilbyder Fairlån?

Fairlån er altså en sammenligningstjeneste for lån, der blandt andet sammenligner lån fra Ferratum, Bank Norwegian, Leasy Minilån, Matchbanker, Spargo finans, Kronelån, Bonuslån, Basisbank, Annafinans, Vivus, Turbolån, Paymark finans, DER Privat Finans, Leasy, Lånlet, Sparxpress og Kassekreditten.

Bemærk her, at de ikke kun sammenligner lån fra kviklåneudbydere. De sammenligner også lån fra andre affiliatefirmaer der sammenligner lån, herunder deres eget Matchbanker. Der er altså ikke kun penge i at udbyde lån og henvise til udbydere af lån, men også penge i at henvise til andre der henviser til udbydere af lån.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Fairlån er og hvordan et Fairlån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x