Robotlån – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Robotlån. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Robotlån, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Robotlån er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Robotlån?

Robotlån er ikke et selvstændig lånefirma, men formidler lån på vegne af Basisbank. Domænet Robotlaan.dk er ejet af Bonavent Invest A/S.

Hvad tilbyder Robotlån?

Ligesom alle de andre formidlere af Basislån, tilbyder Robotlån lån op til 75.000 kroner. Debitorrenten er 22,35% og ÅOP er mellem 27,0 og 74,2% afhængig af valgt løbetid og lånebeløb. Der kan vælges mellem en løbetid mellem 12 og 72 måneder.

Produktet er her lidt anderledes end Anna Finans og LånLet, der også formidler Basisbank. Dette skyldes at der her er en fast debitorrente, men til gengæld ÅOP med højere maks end de andre formidler. Der oplyses dog at den endelige rentesats først oplyses ved lånet, så det kan godt være at renteintervallet i sidste ende bliver den samme.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Anna Finans er og hvordan et lån fra Robotlån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x