WordPress køber det sociale medie Tumblr

Automattic som vi kender som udviklerne af det populære CMS har netop købt det sociale medie Tumblr.

Et af verdens mest populære sociale medier er netop blevet opkøbt. Det drejer sig om Tumblr, der hidtil er ejet af Verizon. Mediet har været på Top 10 listen over de bedste sociale medier, men har dog de seneste år haft aftagende popularitet.

Rygterne forlyder også at Automattic har købt Tumblr for en slik. Faktisk menes prisen at have været under 3 millioner amerikanske dollars, mens prisen for Tumblr i 2013 var 1,1 milliarder dollars.

Tumblr kom ellers i mediernes søgelys sidste år, da de meldte ud at de ville blokere for erotisk indhold på det sociale medie. Rygterne siger at det har Automattic ikke tænkt sig at lave om på.

Det bliver jo lidt spændende at følge med i hvad Automattic har tænkt sig at gøre med Tumblr. Skal Tumblr integreres mere med WordPress? Skal Tumblr udgøre den sociale del af WordPress? Vi ved det ikke helt endnu, men det bliver spændende at se hvad de beslutter.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x