Phillips Hue – Smartpære der understøtter Google Home

Hvis du skal kunne styre lyset i dit hjem med Google Home er Phillips Hue en god mulighed. Læs her hvad den kan.

Med Google Home kan du bygge et hjem op med smartteknologi. Det er her oplagt at få anskaffet smartpærer, så du med Google Home kan styre belysningen. Her er Phillips Hue en god løsning.

Phillips Hue ligner en almindelig pære, men der er tale om en smartpære, som du kan styre med en app på din mobiltelefon. Samtidig er den Google Assistant kompatibelt, hvilket betyder at du også kan styre den med Google Home. Så kan du for eksempel sige “Tænd lyset i stuen”, hvorefter lyset tænder.

Du kan også indstille at lyset skal tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Det kan du for eksempel bruge til at få det til at se ud som om du er hjemme. Det er for eksempel oplagt juleaften hvor du er væk, og hvor du ønsker at hjemmet ikke ser forladt ud.

Udover at Phillips Hue understøtter Google Assistant og dermed kan bruges med Google Home, understøtter pærerne også Amazon Alexa, der er Amazons svar på smartteknologien. Herudover understøtter den også Apple HomeKit.

Du kan se et udvalg af Phillips Hue lyspærer her. De koster fra 149 kroner og op efter, og som nævnt ligner de almindelige lyspærer.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x