Ny stor opdatering af Windows 10 til maj

Snart kommer der en stor opdatering til Windows 10 her til maj. Se nyhederne i opdateringen her.

Windows 10 version 1903 eller codename 19H1 er navnet på den store opdatering der snart kommer til din Windows pc. Opdateringen byder på et nyt lyst tema, bedre ydeevne og så ellers en finpusning her og der.

Det mest markante der vil ske med din Windows pc, er at temaet bliver skiftet ud. Nu kommer der lysere farver frem. Herudover er startmenuen opdateret, så den blive simplere at kigge på.

En anden ting er at det bliver nemmere at forhindre en automatisk opdatering. I dag opdaterer Windows 10 stort set automatisk, og det har ført til mange klager gennem tiden. Nu kan de største halvårlige opdateringer udsættes op til 18 måneder, hvor supporten til opdateringen udløber.

Hvis du har den profesionelle version af Windows 10, så vil det nu blive muligt at køre en version af Windows 10 i en sandkasse. Altså i et separat vindue, hvor du kan teste alt uden at dit system går i stykker.

Som noget nyt reserverer Windows 10 også fremover 7 GB af din harddiskplads der skal bruges til opdateringer. Dette skal forhindre at du løber tør for plads under en opdatering.

Windows’ søgefelt bliver nu adskilt fra Cortana, din personlige assistent, således at der kommer et Cortana ikon til højre for søgebaren.

Notesblokken har endda med den kommende opdatering fået endnu en opdatering. Blandt andet vil Notesblok lukke op i den fil du har åben, hvis nu Windows genstarter midt i det hele.

Dette var blot nogle af de opdateringer som du kan glæde dig til i maj, hvor opdateringen ruller ud.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x