YouTV – Ny streamingtjeneste fra YouSee

YouSee vil snart lancere en ny streamingtjeneste for alle, der skal fange alle de kunder der fravælger kabel-tv og går over til streaming.

YouSee har som andre kabel-tv leverandører de seneste år mistet tusindvis af kunder, der hellere vil streame tv end betale for dyre tv-pakker. Det skal der nu gøres noget ved.

Derfor har YouSee meldt ud at man snart vil lancere et nyt produkt, der har fået navnet YouTV. Det bliver en ny streamingtjeneste, der giver adgang til at ķunne streame stort set alt der findes i YouSee bland selv pakkerne. Og det bliver åbent for alle, uanset hvilket bredbånd de har.

Tjenesten vil bare kræve man installerer en app, og den vil fra starten kunne caste til chromecast. På sigt vil smarttv også kunne understøtte den.

Det store og afgørende spørgsmål er hvad prisen bliver. Det har YouSee ikke meldt noget ud om, men fortæller dog det bliver billigere end kabel-tv. Snart vil YouSee søge efter betatestere til den nye tjeneste, men de vil fra starten af skulle betale fuld pris.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x