Snart kommer Chromecast 4 “Sabrina” med indbygget Android TV

Google er på vej med næste generation af Chromecasts. Se nyhederne her.

Fjerde generation af Google’s populære Chromecasts er på vej. Vi ved ikke så meget om den, men der er blevet lækket nogle nyheder, som vi skal kigge på her.

Formen skulle angivelig nu blive oval, og der skulle i midten være trykt et Google logo. Der er blevet lækket at farverne skulle være hvid, sort og pink.

En af nyhederne i Chromecast 4 er at Android TV skulle være indbygget, så den kommer til at minde mere om Apple TV, der styres med en fjernbetjening. Der er lækket billeder af en fjernbetjening der også indeholder knapper til telefon, Google Assistant og Google Play, hvilket indikerer at den kombinerer flere af Google’s produkter.

Den næste Chromecast forventes også at understøtte 4K og Stadia spil. Endelig forventes Android TV at være indbygget, og det forventes således at den nye Chromecast kommer til at minde mere om et mediecenter ligesom Apple TV.

Navnet på den nye Chromecast 4 er indtil videre omtalt som “Sabrina”. Om det navn holder ved vi ikke.

Rygterne siger Chromecast 4 skulle frigives allerede i år, men det vil formentlig blive rykket grundet COVID-19. Indtil videre siger de fleste rygter at det vil blive mellem august og oktober, så den kan lanceres senest med Pixel 5.

Prisen ved vi heller ikke endnu, men det forlyder den vil komme til at koste 80 USD. Til sammenligning koster Chromecast Ultra 69 USD i Google Store.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x