Fullrate bliver nu til YouSee

Midt i YouSee’s største stormvejr vil de gennemføre en total fusion mellem Fullrate og YouSee.

YouSee har kundeflugt i disse dage, hvor kunderne er utilfredse med at de ikke længere har adgang til Discovery’s kanaler på YouSee. Kort efter YouSee kom med den kedelige nyhed, måtte deres søsterselskab der også er ejet af TDC melde ud, at deres kunder også ville miste Discovery’s kanaler.

Fullrate blev jo til i 2005 som en billig konkurrent til YouSee, hvor kunderne kunne få billigere bredbånd, kabel-tv og mobil i forhold til YouSee. Det blev stiftet af Stig Myken, Kasper Mejlgaard, Haktan Bulut, Nicolai Lamborg og Peter Mægbæk som allesammen havde en fortid i Cybercity.

Fullrate har altså været en del af priskrigen, men som andre af disse mindre konkurrenter til YouSee, er det altid endt med at TDC opkøbte dem. Indtil videre har Fullrate så fået lov til at fortsætte under sit eget navn. Det har kunderne, der i sin tid forlod YouSee, formentlig været meget tilfredse med. Men nu kommer der en dårlig nyhed til dem.

TDC meldte nemlig ud i går, at Fullrate lukker og alle kunder flyttes til YouSee. Dermed er det slut med brandet Fullrate.

Sammen med lukningen vil der også blive gennemført fyringer af personale, og der skulle angivelig være tale om 25 medarbejdere.

Hvis du er Fullrate kunde nu, skal du altså finde dig i fremtiden at blive YouSee kunde. Ellers skal du finde et alternativ til YouSee.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x