Disney+ kommer til Danmark til Sommer 2020

Disney har netop meldt ud hvornår danskere får adgang til streamingtjenesten Disney+. Det bliver sommer 2020 at tjenesten udkommer. Læs mere om prisen her.

Vi har gået og ventet på en dato for hvornår Disney+ skulle komme til Danmark. Det er navnet på den streamingtjeneste som Disney har lanceret, og som udover Disney’s udgivelser blandt andet også giver adgang til produktioner fra Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Faktisk indeholder tjenesten over 500 film og over 7500 serieepisoder.

Se også: Disney+ i Danmark 2020 – En opdatering

Tidligere meldte Disney ud at Disney ville lancere tjenesten i flere EU-lande marts 2020, men der fremgik ikke tydeligt om Danmark var blandt disse lande her. Men nu har Disney meldt klart ud, at Disney+ vil blive tilgængelig for danskerne fra sommeren 2020.

Prisen for tjenesten vil blive 52 kr. pr. måned eller hvis du vil betale for et år ad gangen skal du af med 523 kr. Dermed bliver Disney+ billigere end de fleste streamingtjenester, herunder Netflix.

Der har været nogle rygter om hvorvidt Viaplay skulle stå for selve distributionen af Disney+ i Danmark. Ligesom franske Canal+ står for det i Frankrig. Men dette melder Disney ikke noget om.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x