Windows 10 2004 – Ny version af Windows 10

Der er en ny version af Windows 10 på vej i 2020. Se her hvad vi har i vente.

Snart kommer der en ny version af Windows 10. Før i tiden fik nye Windows versioner nye navne, som fx. Windows XP, Windows Vista, Windows 7 osv. Men fra Windows 10 besluttede Microsoft at det var slut med de nye navne. Nu kommer der bare nye versioner af Windows 10.

Alligevel har den kommende Windows version fået subnavnet version 2004, så det hedder Windows 10 version 2004. Under udviklingen var den ellers kendt som version 20H1.

Denne version af Windows 10 kommer til at indeholde ændringer, som du mere vil lægge mærke til. Dette skyldes ikke mindst at det kommer med et nyt design der vil være rundere end det nuværende.

Udover designændringerne bliver Microsofts digitale assistent Cortana også opdateret. Samtidig bliver den skildt ad fra Windows 10, så den fremover opdateres selvstændigt.

Som noget nyt kommer der også noget der hedder Cloud Download. Det gør det muligt at kunne geninstallere Windows 10 direkte fra skyen, fremfor at downloade alle installationsfiler ned, udpakke dem og så installere dem. Dette skulle gøre geninstalleringen hurtigere. Det kræver selvfølgelig en god internetforbindelse.

Windows Search er med den nye version blevet optimeret, så den ikke indexerer filer, når computeren er optaget. Det skulle gøre din computer hurtigere.

Vi ved endnu ikke præcis hvornår den nye version 2004 af Windows 10 udkommer. Men angiveligt skulle selve udviklingen af styresystemet være afsluttet, og nu er der kun afsluttende tests tilbage.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x