Never10 – Stop automatisk opgradering til Windows 10

Med programmet Never10 kan du forhindre at din Windows 7 eller Windows 8 automatisk opgraderer til Windows 10.
Mange blev frustrerede da Microsoft tidligere på året gjorde opgraderingen til Windows 10 automatisk gennem Windows Update. Nogle vil bare gerne beholde deres gamle Windows 7 eller Windows 8. De er også irriterede på den popup der hele tiden dukker op, og som beder dem om at opgradere.
Det har udviklerne bag programmet Never10 nu gjort noget ved. Det er et lille program du installerer og som ændrer nogle værdier i registreringsdatabasen, så der ikke længere sker denne opgradering.
Never10
Dette er egentlig kun et af flere små programmer der begynder at dukke op og som forhindrer automatisk opgradering til Windows 10. Noget der skal imødekomme de mange utilfredse brugere.
Når det er sagt er det selvfølgelig også vigtigt at overveje om det faktisk også er den korrekte beslutning ikke at opgradere. Windows 10 ER FREMTIDEN og mere sikkert end tidligere operativsystemer. På et tidspunkt opdateres de gamle systemer ikke længere og det gør dem mere sårbare.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

2 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Joan siger:

Grunden til at jeg ikke ønske ret nyt styreprogram som wind. 10 er, at jeg er 89 år, og elsker min computer, som jeg har kunnet bruge siden år 2000 med alle de forskellige Windows styreprogrammer . Men det bliver mere og mere vanskeligt at lære nyt for mig, og jeg orker ikke igen at skulle lære hvordan Windows 10 fungerer.
Derfor please hjælp mig med at beholde Windows 7, som jeg er så fortrolig med.
Joan

Kenneth siger:

Hvis man installere programmet stop Windows 10. Og man så senere ønsker Windows 10 kan det så slås det fra igen ? ( hvordan ? ). Jeg bruger Windows 7 – vil jeg stadig modtage sikkerhedsopdateringer fra Microsoft til Windows 7 ?.
Ved godt at opgradering er gratis frem til 29.07.2016. Herefter vil det koste penge.
I flg. Microsoft er der pt. ikke sat nogen dato på hvornår der ikke udsendes sikkerhedsopdateringer til
Windows 7

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x