Nu bliver du tvunget til at opgradere til Windows 10

I denne uge omdannede Microsoft Windows 10 til en “Anbefalet opdatering”, hvilket betyder du bliver tvunget til at opgradere.
Hidtil har Microsoft prøvet at få folk til at opgradere deres Windows 7 eller Windows 8 computer til Windows 10, ved at tilbyde den helt gratis. Der er dog nogle der ikke har bidt på krogen – mest fordi de oplevede problemer med at deres computer blev langsom bagefter eller deres programmer ikke virkede.
Nu bliver Windows 10 så en såkaldt “Anbefalet opdatering”, hvor det før var en “Valgfri opdatering”. Det betyder at hvis du i Windows 7 eller 8 har indstillet din Windows Update til at hente alle anbefalede opdateringer, som de fleste har, så bliver du tvunget til at opgradere.
Hvis du ikke ønsker Windows 10, skal du ind i dine indstillinger og så automatiske opdateringer fra. Du går altså ind i Kontrolpanelet og vælger System og sikkerhed. Så vælger du Windows Update og her kan du altså ændre hvordan opdateringer skal installeres.
Under vigtige opdateringer skal du vælge “Download opdateringer, men lad mig vælge om de skal installeres”.
windows10opdatering
Dette gør at du selv kan vælge om du vil have Windows 10 stadigvæk. Ulempen er så at du skal ind i Windows Update en gang imellem og vælge hvilke opdateringer du vil installere. Det vil ikke længere ske automatisk.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
2 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Tom
Tom
5 år siden

Det er dem som har sat den til at hente windows updates automatisk der får den ned, har man ikke det får du den ikke, du får godt nok den lille win 10 popup installeret, den som kommer frem og fortæller dig om win 10 og spørger om du vil hente. Den kan fjernes og afinstalleres igen, bare husk at gå ind og søg efter opdateringer igen og når du så ser den på listen højreklikker du på den og vælger skjul opdatering, så kommer den ikke igen. Et program der er godt at køre hvis man ikke vil have… Læs mere »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x