Microsoft Office kommer til at virke på iPad Pro

Den største overraskelse på den netop overståede Apple Messe, var da Microsoft kom og fortalte at Microsoft Office ville understøtte den kommende iPad Pro.
Dette er en kæmpe fordel for Apple fordi det gør iPad Pro mere attraktiv for virksomheder, der anvender Microsoft Office. Det er også en fordel for Microsoft, som hårdt kæmper for at bevare markedsandelen for sine produkter.
Dette er en konsekvens af Microsofts nyeste strategi, hvor de nu mener at de skal satse på alle enheder og alle operativsystemer. Før i tiden holdt Microsoft meget fast på, at de kun understøttede PC’er med Windows. Microsoft Office har dog længe været understøttet til Apple Mac.
Microsoft vil dermed ikke længere kræve at vil man have et af deres produkter, skal man tage dem alle. Nu sælger de produkterne enkeltvis uanset hvad man ellers har.
iPad Pro var en anden nyhed på denne messe, som er en ny iPad med en større skærm. Denne vil især være en god nyhed for virksomheder, der måske vil anvende iPads mere.
iPad Pro med Microsoft Office kan dog vise sig at udfordre salget af Microsofts Surface Pro, der er Microsofts egen tablet.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x