Yousee ændres markant fremover

Et par uger efter Stofa lancerede frit valg af TV-kanaler med Stofa MitTV følger Yousee nu efter og lancerer markant mere frit valg og ændrer sit produkt totalt.
Det er mange nyheder fra Yousee og man kan kun sige at Yousee vil i morgen ikke være det som Yousee er i dag. Der indføres markant mere frit valg og kanal TV og bredbånd skilles ad.
Ændringerne fra Yousee og Stofa kommer efter en ny trend hvor flere og flere fravælger Kabel TV og tilvælger streaming tjenester som Netflix, Viaplay og TV2 play. Hidtil har det været sådan at Kabel TV og Bredbånd ikke kunne skilles ad og det betød at ønskede man Yousee bredbånd eller Stofa bredbånd, så fulgte Yousee kabel TV eller Stofa Kabel TV med. Dette har i den seneste tid fået flere til at opsige begge dele og i stedet få bredbånd fra andre leverandører.
Så kravet om frit valg har været der længe fra forbrugerne. Men kabel TV udbyderne har ikke ønsket at følge med – og de har også været presset af kanalejerne og rettighedsindehaverne. Men nu har både kabel TV udbydere, kanalejerne og rettighedsindehaverne endelig indset at man ikke kan fortsætte sådan. Skal man overleve konkurrencen fra streaming tjenesterne, skal man nytænke modellen.
Yousee giver nu alle nye TV- og bredbåndskunder adgang til C More der tilbyder mere end 1400 film. Samtidig får kunderne med grundpakken nu også adgang til Yousee webtv. På den måde vil Yousee samle alt der har noget at gøre med tv pakker og filmtjenester på samme sted. Alle streaming løsninger vil fremover heller ikke være adskilt i Play-brandet, men vil fremover være en del af Yousee brandet.
En anden nyhed er også at nye bredbåndskunder nu får mulighed for at abonnere adgang til HBO Nordic for kun 79 kroner pr. måned. Dette synes dog at være et lidt underligt tilbud, i og med at alle andre også kan abonnere på HBO Nordic direkte – også til 79 kroner pr. måned.
Opsplitningen i bredbånd og kabel TV som betyder at man nu kan være bredbåndskunde uden samtidig at være kabel TV kunde, er noget myndighederne har tvunget Yousee til. Stofa vil også 1. september 2015 lancere et nyt produkt kaldet bredbånd Only, hvor man ikke er tvunget til at abonnere på kabel TV for at få bredbånd.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x