Fullrate’s kunder mister også Discovery’s kanaler fra nytår

For nylig kom det frem at YouSee’s kunder fra nytår ikke længere kunne se Discovery’s kanaler. Nu melder Fullrate ud at det samme gælder for deres kunder.

YouSee er blevet upopulær, fordi de ikke fra 1. januar tilbyder Discovery’s kanaler i deres TV-pakker. Discovery er dem der leverer tv-kanalerne Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Canal 9, TLC, Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, Eurosport 1 og Eurosport 2.

Nu er den anden tv-udbyder Fullrate så ude med samme besked. Fra nytår vil deres kunder ikke kunne se Discovery’s kanaler. Det bekræfter TDC, som ejer både Fullrate og YouSee.

Fullrate har ikke meldt noget ud om hvad de mange færre kanaler kommer til at betyde for tv-kanalerne, og om det betyder at prisen bliver reduceret.

Mange kunder er allerede på deres Facebookside begyndt at lufte utilfredsheden og at de nu vil skifte selskab. Du kan i denne artikel se nogle af de alternativer der findes. Jeg valgte jo selv for nogle år siden og skifte til 100% streaming, og her vil du kunne streame Discovery’s kanaler fra Dplay.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x