Coca-Cola Minikøleskab – Den perfekte julegave?

Leder du efter julegaven til teenagere, så kan du overveje at købe dette Coca-Cola minikøleskab, som de kan have stående på værelset.

Jeg skrev for nyligt om dette Pepsi Minikøleskab, som jeg havde anskaffet. Et minikøleskab der kunne stå på værelset og indeholde nogle enkelte dåsesodavand (eller øl for den sags skyld). Den kunne også bruges i bilen.

Det viste sig at være stor interesse for dette køleskab. Mange skrev og spurgte hvor jeg havde fået det fra og om de måtte købe det. Jeg sælger desværre ikke køleskabe, så måtte skuffe dem.

Men nu har jeg så fundet dette Coca-Cola køleskab, som faktisk ser ud til at være en kopi af det Pepsi køleskab jeg havde, bare med Coca-Cola i stedet for.

Den kan indeholde op til 12 dåsesodavand, og så bestemmer du jo selv hvilke. Enten kan du slutte den til en almindelig stikkontakt, men du kan også tage den med i bilen og sætte den til 12V stikket og så nyde kolde drikkevarer på køreturen.

Selve køleskabet er formet som en Coca-Cola dåse og er derfor også lidt sjovt at have stående, for eksempel på et teenageværelse. Den har også et håndtag for oven, hvor du kan bære den rundt. Hvis den svarer til kvaliteten af Pepsi minikøleskabet, hvilket jeg bestemt tror den gør, så er den i en udemærket kvalitet.

Nu er det jo snart jul, og jeg tænker det kunne være en perfekt julegave til din teenager. De vil jo kunne have nogle drikkevarer stående på værelset, som de kan dele med vennerne, når de kommer på besøg.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x