Twinkly Strings – Juletræskæde du kan styre med Google Home eller en app

Er du vild med smartteknologi er her den perfekte investering op til juletid. Det er en juletræskæde du enten kan styre med Google Assistenten eller en app.

Jeg er vild med smartteknologien og har også en Google Home Mini i mit hjem (hedder nu Google Nest Mini), som gør at jeg kan styre alt muligt med min stemme eller min mobiltelefon. Når man har sådan en kan man købe alle mulige dimser, som lyspærer, låse, alarmer, røgalarmer og alt muligt andet som kan styres med Google Home.

Nu faldt jeg så over denne Twinkly Strings juletræskæde, som du kan købe til 629 kroner. Det er en juletræskæde som du kan styre med Google Assistenten, dvs. også med din Google Home højtaler.

Den kan lyse i forskellige farver, så der er mulighed for at få den klassiske juletræskæde med hvide lys og så også at peppe det lidt op med forskellige farver. Du kan faktisk også få lyset til at blinke i takt med en julesang, for eksempel Jingle Bell.

Der følger en app med som hedder Twinkly, du kan styre lysene fra, hvis ikke du vil gøre det med Google Home. Du kan få kæderne med enten 150, 250 eller 400 lyspærer. Tilslutningen sker med WiFi eller bluetooth.

Det bør understreges at der er tale om en indendørskæde, så du kan desværre ikke bare bruge den til belysningen udendørs.

Jeg har endnu ikke købt denne juletræskæde, men overvejer at gøre det inden for nogle uger, så jeg også her kan afprøve Google Home. Jeg synes i hvert fald det er sjovt at kombinere en juletræskæde med smartteknologi, og kunne godt forestille mig man så måske kunne indbygge noget tidsstyring, så den kun tændte om natten. Se mere i YouTube videoen nedenunder, hvordan den virker.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x