Google Nest Mini kommer til Danmark

Google Home Mini skifter navn til Google Nest Mini og kommer nu også til Danmark. Se nyhederne og priserne her.

Der er ingen tvivl om at jeg de seneste år har været meget interesseret i smartteknologien og hvordan den kan gøre vores hjem mere “smart”. En af de produkter som jeg har været meget fascineret over er Google Home Mini, hvor du både får en talestyret assistent og samtidig kan koble mange af husets enheder sammen. Mine børn fik for nylig en Google Home Mini, og de er meget begejstrede.

Men nu er 2. generation af Google Home Mini kommet. Den hedder ikke Google Home Mini mere, men derimod Google Nest Mini. Det hedder den fordi den er blevet en del af Google Nest, der er Google’s smartprodukter efter de opkøbte Nest.

Google Home Mini og Google Nest Mini ligner meget hinanden, men lyden og mikrofonen i Google Nest Mini er bedre. Mikrofonen er bedre til at opfange og forstå stemmer, selvom du ikke råber til højtaleren. Lyden på højtaleren kan lettere tilpasse sig automatisk til baggrundsstøjen. Google Nest Mini har også 50% mere bas end Google Home Mini, hvilket gør det til en bedre højtaler at spille musik på.

Som den forrige version, kan du også bruge højtaleren som samtaleanlæg. Den understøtter både iPhone og Android, og kræver bare en WiFi forbindelse. Har du Chromecast taler højtaleren meget sammen med den.

Prisen for en Google Nest Mini er 449 kroner, hvilket er lidt mere end de 349 kroner du må give for en Google Home Mini for tiden. Jeg kan varmt anbefale dig at købe en Google Nest Mini, og for eksempel give den i julegave. Der er fin mulighed for at bestille den via nettet, så den kommer direkte hjem til dig.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x