Minikøleskab til bilen

For nylig vandt jeg dette fede minikøleskab til bilen eller børneværelset 🙂 Her kan der være 8 kolde dåsesodavand klar når du er på turen.

Hvad er bedre når du er ude at køre, end at få en kold sodavand? Specielt når du skal køre langt, som for eksempel når du kører på ferie, er det forfriskende at du kan slukke tørsten med en kold sodavand.

For nylig deltog jeg i en konkurrence ved Circle K, hvor jeg med et skrabelod vandt det her fede Pepsi Max minikøleskab.

Det er et rigtig fint køleskab, hvor der er plads til 8 dåsesodavand eller øl. Køleskabet ligner en Pepsi max coladåse, så den ser rigtig flot ud på et teenageværelse eller i bilen når du kører på ferie.

Køleskabet kan både sluttes til almindelig strøm og til 12 V stikket (cigaretstikket) i bilen. Så der er ingen problemer med at have det med på turen. Og fordelen er, at så er din sodavand altid kold 🙂

Lige den her model, der ligner en coladåse kan du desværre ikke købe. Den er nemlig en del af en konkurrence, så det er en speciel model, som blev lavet til denne konkurrence. Men det svarer lidt til det her minikøleskab.

Faktisk kan dette køleskab ikke kun holde dine sodavand kolde, men med en knap bliver det til et varmeskab, hvor du for eksempel kan holde pølsehorn varme på turen. Og ligesom det køleskab jeg har, kan det både sættes i stikkontakten eller i 12 V stikket i bilen.

2.8 4 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest

11 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
2 år siden

Er der på en måde jeg kan købt det sf dig har en veninde der blir student og hun ELSKER Pepsi Max veninde igennem 15 år og ville overraske hende med sårn er men kan slet ikke finde det

Jonathan Domanyi Fribert
Jonathan Domanyi Fribert
2 år siden
Reply to  Mia

Jeg vandt et i en super bowl konkurrence, som jeg lige har modtaget i dag. Skriv hvis det stadig har interesse.

Christine Ramlow Toft
Christine Ramlow Toft
2 år siden

Hvor kan man købe den?

Christine Ramlow Toft
Christine Ramlow Toft
2 år siden

Hey Andreas,

Tak for dit hurtige svar. Jeg søger desværre kun et Pepsi Max design. Kender du tilfældigvis en anden mini køleskabe-model, som man kan få med et Pepsi Max logo??

Jesper Burgsø
Jesper Burgsø
2 år siden

Hej. Har dette køleskab til salg, hvis det fortsat skulle have interesse. Mvh Jesper

Martin
Martin
2 år siden
Reply to  Jesper Burgsø

Hej. Hvad koster det og hvor er du fra

Jesper Burgsø
Jesper Burgsø
2 år siden
Reply to  Martin

Den er solgt nu

Joachim
Joachim
2 år siden
Reply to  Jesper Burgsø

Hvem er den solgt til

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x