Minikøleskab til bilen

Minikøleskab til bilen

For nylig vandt jeg dette fede minikøleskab til bilen eller børneværelset 🙂 Her kan der være 8 kolde dåsesodavand klar når du er på turen.

Hvad er bedre når du er ude at køre, end at få en kold sodavand? Specielt når du skal køre langt, som for eksempel når du kører på ferie, er det forfriskende at du kan slukke tørsten med en kold sodavand.

For nylig deltog jeg i en konkurrence ved Circle K, hvor jeg med et skrabelod vandt det her fede Pepsi Max minikøleskab.

Det er et rigtig fint køleskab, hvor der er plads til 8 dåsesodavand eller øl. Køleskabet ligner en Pepsi max coladåse, så den ser rigtig flot ud på et teenageværelse eller i bilen når du kører på ferie.

Køleskabet kan både sluttes til almindelig strøm og til 12 V stikket (cigaretstikket) i bilen. Så der er ingen problemer med at have det med på turen. Og fordelen er, at så er din sodavand altid kold 🙂

Lige den her model, der ligner en coladåse kan du desværre ikke købe. Den er nemlig en del af en konkurrence, så det er en speciel model, som blev lavet til denne konkurrence. Men det svarer lidt til det her minikøleskab, som kun koster 529 kroner.

Faktisk kan dette køleskab ikke kun holde dine sodavand kolde, men med en knap bliver det til et varmeskab, hvor du for eksempel kan holde pølsehorn varme på turen. Og ligesom det køleskab jeg har, kan det både sættes i stikkontakten eller i 12 V stikket i bilen.

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Skriv et svar

%d bloggers like this: