Gratis oprettelse af webhoteller

Leder du efter et webhotel, hvor du ikke skal betale en dyr oprettelsespris for at komme igang? Så se med her.

Jeg har nu benyttet Azehosting som webhotelfirma gennem nogle år. Det har jeg kun haft gode erfaringer med. Oppetiden er fint og du får et billigt webhotel, hvor der ikke er mange begrænsninger på f.eks. MySQL databaser eller domæner som du ser hos så mange andre webhoteludbydere. Og så er det da en fordel at de benytter cPanel til at styre dit webhotel.

En anden unik ting ved Azehosting er at det faktisk er gratis at oprette et webhotel hos dem. Du betaler altså udelukkende for lejen af webhotellet, og det er derfor billigt at komme igang.

Det billigste webhotel hos Azehosting koster 19 kroner pr. måned. Med andre ord får du altså et webhotel i et år for kun 228 kroner. Det er et af Danmarks billigste priser.

Tidligere har Azehosting haft deres servere i Danmark, men for nogle år siden flyttede de serverne til Tyskland. Jeg har haft hjemmesider hos Azehosting både da de havde serverne i Danmark og i Tyskland, og jeg kan berette at jeg har ikke mærket nogen forskel i hastigheden på mine sider. I praksis sker der alligevel også opkald til udenlandske servere når du besøger en hjemmeside – også selvom du har serverne liggende i Danmark. Så her betyder forskellen mellem Danmark og Tyskland ingenting.

Det får du med i Webhotellet

Hvis vi tager udgangspunkt i det billigste webhotel til 19 kroner, får du udover gratis oprettelse også 10 GB plads til din hjemmeside. Det er mere end rigeligt til flere hjemmesider, og med denne pakke må du tilknytte op til 10 domæner.

Har du subdomæner kan du selvfølgelig oprette alle dem du har lyst til, og det samme gælder MySQL databaser og e-mailadresser. Den månedlige trafik er også ubegrænset. Med andre ord skal du bare tænke på antallet af domæner og den plads du har brug for, og hvis du her ikke har nok kan du let og for billige penge opgradere.

Du får også gratis HTTPS på alle dine domæner og subdomæner. Og det er altså ikke alle webhoteludbydere der tilbyder dette. Endelig får du også løbende backup hver 14. dag og der er en god support når du har brug for det.

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale Azehosting som webhotelfirma, og leder du efter et webhotelfirma med gratis oprettelse er det et godt bud.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x