IT-blogger.dk skifter nu webhotel – På vej til VPS

Efter fem år hos Azehosting skifter IT-blogger nu til et nyt webhotel. Læs mere om det her.

Gennem tiden har jeg prøvet en del forskellige webhoteller. Oprindeligt startede jeg med et webhotel hos Cliche Webhosting, der i dag er blevet overtaget af One.com. Sidenhen skiftede jeg til det der dengang hed UnoEuro, og i dag hedder Simply.com, og det var jeg også godt tilfreds med. Efter en kort periode hos Gigahost, skiftede jeg i 2017 til Azehosting.

Jeg har været meget tilfreds med Azehosting, og slipper dem da heller ikke helt. De har en fantastisk support, understøtter et af mine yndlingspaneler cPanel, er billige og har et godt og stabilt produkt. Men nu er tiden til at komme videre, og derfor skifter IT-blogger.dk nu også server.

De seneste år har jeg gerne villet begynde at stifte mere bekendtskab med at køre min egen server, eller det man kalder for et VPS. Jeg har testet det gennem nogle år, og nu besluttede jeg at tage springet. Stort set alle mine hjemmesider er derfor nu flyttet til et VPS hos DigitalOcean, og det inkluderer også IT-blogger.dk.

Det er ikke helt uden udfordringer. Den største udfordring havde jeg med at få Lets Encrypt SSL certifikater til at virke på alle hjemmesider, og det er faktisk endt med at jeg har sat et ZeroSSL certifikat på nogle websider de næste tre måneder, hvor jeg så vil kigge videre på det. Det fungerede nu også meget godt.

Ellers har jeg haft nogle udfordringer med store SQL filer der ikke kunne importeres i phpMyAdmin, billedfiler der ikke kunne vises, permalinks der gik i stykker, billeder der ikke kan uploades og hvad man ellers kan støde på når man skifter server. Men nu skulle det hele være i orden, og de småting der er tilbage retter jeg over de næste dage til uger.

Nu kommer jeg til at teste IT-blogger.dk på DigitalOcean. Sig gerne til hvis noget kører for langsomt eller ikke virker, så jeg kan rette det. Så må vi se om jeg bliver hos DigitalOcean eller finder en anden VPS udbyder senere. Jeg overvejer nemlig på sigt at skifte til Herzner.

3 2 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x