Azehosting flytter servere fra Danmark til Tyskland

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

I en mail til deres kunder skriver Azehosting at de vil flytte alle deres kunder fra deres server på det danske datacenter til deres tyske datacenter. Årsagen er det nylige DDOS angreb.

For nyligt blev Azehosting ramt af et større DDOS angreb, der lammede alle hjemmesider på deres servere i adskillige timer. Nu får angrebet den konsekvens at kunderne på det danske datacenter flyttes til deres tyske datacenter. Årsagen er at de har en bedre beskyttelse mod DDOS.

Det er ikke usædvanligt i disse år, at webhostingudbydere rammes af såkaldte DDOS angreb. Det er en type angreb hvor bagmændende organiserer en enorm trafik på serveren, der så lægger serverne ned. Det er svært for webhoteludbyderne at beskytte sig imod, og der har da også været eksempler på DDOS angreb på mange danske udbydere det seneste år.

Angrebet for nyligt skete på Azehostings server der hedder HVID1 og som findes på deres danske datacenter. Nu får de problemer der er med DDOS beskyttelse på den danske server nu Azehosting til at melde ud af de flytter. Altså flytter alle kunderne over på deres tyske server i stedet.

Alle kunder der er berørt af flytningen vil få en mail fra Azehosting om hvornår flytningen kommer til at ske. Konkret for kunderne betyder det at serveren får en ny adresse, som skal anvendes som mail server. Og styrer kunderne selv DNS, skal den også skiftes til deres nye IP adresse.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *