Onedrive brugere vil have deres lagerplads tilbage

Microsoft har fornyligt reduceret den gratis lagerplads de stiller til rådighed. Nu svarer brugerne igen med en underskriftsindsamling om at de vil have pladsen tilbage.
Knap 6000 brugere har skrevet under på et fælles brev til Microsoft, hvor de giver udtryk for deres frustration. De mener det er urimeligt at Microsoft har sænket den lagerplads man kan få gratis med 83%.
Onedrive
Hidtil har man kunnet få 15 Gb gratis fra Onedrive, og hvis man aktiverer automatisk upload af kamerabilleder har man kunnet få 15 Gb mere. Nu fjerner Microsoft de 15 Gb for kameraupload og sænker den gratis mængde plads fra 15 Gb til 5 Gb. Dette er et fal på 83%.
Brugerne er bekymrede, fordi dette vil ramme rigtig mange brugere, der måske har brug 20-25 Gb af pladsen. De ved godt de ikke er en af de betalende brugere af Onedrive. Men de 30 Gb der blev stillet gratis til rådighed, var med til at de købte flere Microsoftenheder, såsom Lumia, en Windows 10 PC og en Xbox One, der anvender Onedrive.
Man kunne så måske forestille sig at det at Microsoft ikke længere tilbyder så meget Onedrive plads gratis, vil få folk til at vælge andre enheder som iPhone, Mac eller Playstation.
Du finder underskriftsindsamlingen her.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x